Klubi-illallinen: Ruokakulttuuri-ilta (avec)
Teemana parsaa saksalaisittain.
MENU
Viherparsasalaattia
Haudutettua saksalaista valkoista parsaa, keitettyä saksalaista varhaisperunaa,
kevyesti karamellisoitua voisulaa ja hollandaisekastiketta, pieniä porsaan schnitzeleitä
Valkosuklaata, mansikkaa ja raparperia
Hinta 59€/henkilö.
SUOSITUSVIINIT -- viinit ostettavissa ennen tilaisuuden alkua
Barth Riesling 12cl
Väri: Vaalean kullankeltainen
Tuoksu: Tuoksussa voi havaita sitrusta, valkoisia kukkia, passiohedelmää, vihreitä omenoita ja hentoa, hienostunutta petrolia
Maku: Kuiva, sitruksinen, tyylikkään hedelmäinen, tasapainoinen, eloisan vivahteikas ja mineraalinen
Weingut Winter Dittelsheim Weissburgunder 16cl
Väri: Kullankeltainen
Tuoksu: Tuoksu tarjoilee sitrusta, keltaisia luumuja, vaniljaa, tammea,
inkivääriä ja mineraaleja
Maku: Kuiva, ryhdikäs, bourgognemainen, kevyen tamminen, pitkä ja rakenteinen
Jungfer Riesling Auslese 6cl
Väri: Vaalean kullankeltainen
Tuoksu: Trooppisia hedelmiä, hunajaa, inkivääriä, sitrusta, raparperia, mehiläisvahaa ja mineraaleja
Maku: Hunajaa, sitrusta, trooppista hedelmää ja mineraalisuutta. Erittäin tyylikäs ja tasapainoinen jälkimaku.
Yhteensä: 36,00€
Parsat toimittaa Rainer Puschmann (Rajakylän Parsapuoti), joka kertoo saksalaisesta parsaperinteestä
ja parsan matkasta Suomeen. Ohjelmassa on myös tilaisuuteen sopivaa musiikkia.
Ilmoittautuminen Klubin järjestelmän kautta.
Isäntänä Markku Halmeenmäki.
Tapahtumaan ilmoittautuminen edellyttää kirjautumista.