Ajankohta

10.5.2023 19:00

Paikka

Suomalainen Klubi

Hinta

59 €

Tapahtumaluokka

Jäsen + avec
← Takaisin

MENU

Viherparsasalaattia

Haudutettua saksalaista valkoista parsaa, keitettyä saksalaista varhaisperunaa,
kevyesti karamellisoitua voisulaa ja hollandaisekastiketta, pieniä porsaan schnitzeleitä

Valkosuklaata, mansikkaa ja raparperia

Hinta 59€/henkilö.

SUOSITUSVIINIT -- viinit ostettavissa ennen tilaisuuden alkua

Barth Riesling 12cl

Väri: Vaalean kullankeltainen

Tuoksu: Tuoksussa voi havaita sitrusta, valkoisia kukkia, passiohedelmää, vihreitä omenoita ja hentoa, hienostunutta petrolia

Maku: Kuiva, sitruksinen, tyylikkään hedelmäinen, tasapainoinen, eloisan vivahteikas ja mineraalinen

Weingut Winter Dittelsheim Weissburgunder 16cl

Väri: Kullankeltainen

Tuoksu: Tuoksu tarjoilee sitrusta, keltaisia luumuja, vaniljaa, tammea,

inkivääriä ja mineraaleja

Maku: Kuiva, ryhdikäs, bourgognemainen, kevyen tamminen, pitkä ja rakenteinen

Jungfer Riesling Auslese 6cl

Väri: Vaalean kullankeltainen

Tuoksu: Trooppisia hedelmiä, hunajaa, inkivääriä, sitrusta, raparperia, mehiläisvahaa ja mineraaleja

Maku: Hunajaa, sitrusta, trooppista hedelmää ja mineraalisuutta. Erittäin tyylikäs ja tasapainoinen jälkimaku.

Yhteensä: 36,00€

 

Parsat toimittaa Rainer Puschmann (Rajakylän Parsapuoti), joka kertoo saksalaisesta parsaperinteestä

ja parsan matkasta Suomeen. Ohjelmassa on myös tilaisuuteen sopivaa musiikkia.

 

Ilmoittautuminen Klubin järjestelmän kautta.

 

Isäntänä Markku Halmeenmäki.


Tapahtumaan ilmoittautuminen edellyttää kirjautumista.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.