Viini-ilta (avec)
"Viinillinen ruokakulttuuri-ilta teemana karitsa".
Tässä Viini-illassa nautimme kolmen ruokalajin menun, jonka pääruoan keskiössä on karitsanliha Illilän tilalta.
Perinteisen tastingin eli ohjatun viininmaistelun sijasta ravintola suosittelee illan menuun sovitettuja viinejä,
jotka ostetaan paikan päällä ravintolassa.
Illan erityisteemana on kotimainen lampaankasvatus ja karitsanliha. Vieraanamme on Illilän tilan lampuri Tuomas Kekki.
Isäntänä Markku Halmeenmäki.
MENU
Siikaa ”crudo” sitruunaa ja tomaattia
Karitsan seläkettä Illilän tilalta, karitsanmaksa-ragout vannike, herkkutattia ja sherryllä maustettua karitsalientä
Suklaakakkua, hasselpähkinäkreemiä ja pistaasijäätelöä
Hinta 57,50 € sisältäen kuohuviinin alkumaljana. Muut ruokajuomat ostetaan ravintolassa erikseen.
Ilmoittautumiset Klubin tapahtumakalenterin kautta viimeistään 11.11.2022 menneessä.
Kuva 2019 vuoden Viini-illasta.