Ajankohta

4.10.2022 19:00

Paikka

Klubi

Hinta

94 €

Tapahtumaluokka

Jäsen + avec
← Takaisin

Bocuse d'Or on maailman arvostetuin kokkikilpailu. Suomen edustaja Johan Kurkela joukkueineen sijoittui Euroopan-
kilpailuissa kuudenneksi ja pääsee edustamaan maatamme Lyonissa tammikuussa 2023 järjestettävissä
loppukilpailuissa. Johan Kurkela on suunnittellut ruokakulttuuri-illan menun ja kertoo Bocuse d'Or -kilpailusta.

 

Johan Kurkela kertoo illan menusta: "Menu on rakennettu vuosien saatossa erinäisissä kisoissa tekemieni annosten pohjalle.”

Myskikurpitsaa, sanshoa ja hummeria ”2021”

Kuhaa, kurkkua ja grillattua voita ”2020”

Karitsaa ”en farci”, perunaa ja aromaattisia yrttejä ”2019”

Mustaherukkaa, lakritsaa ja ruusua ”2019” 

 

Illassa ovat mukana myös Aino Kasanen, Suomen Bocuse d’Or -joukkueen assistentti ja Johan Kurkelan työpari
kilpailukeittiössä sekä joukkueenjohtaja Tommi Virranta, joka kertoo meille kilpailusta. 

 

Menun hinta on 94€ sisältäen alkumaljan sekä kahvin tai teen. Menulle valitut viinit ovat ostettavissa paikan päällä ravintolassa.

 

Isäntänä Markku Halmeenmäki.

 


Tapahtumaan ilmoittautuminen edellyttää kirjautumista.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.