Klubi-illallinen - Ruokakulttuuri-ilta - ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!
Teemana RUOKATRENDIT
Ilta alkaa paneelikeskustelulla, jossa mukana Mika Heikkinen, ketjujohtaja, Food Market Herkku, HOK-Elanto ja Anssi Nurminen, Food Inspiration Manager, Kespro.
Puheenjohtajana ja isäntänä Markku Halmeenmäki.
Paneelikeskustelun jälkeen illallinen.
MENU
Cashew ”juustoa”, fermentoitua punajuurta ja Ahlbergin tilan pikkusalaatteja
Hiillostettua kuhaa, savustettua lohenmätiä ja Lindströmin puutarhan kyssäkaalta
Suklaa-suolakaramelli tartaletti, vadelmaa ja kaurajäätelöä
Illallisen hinta 49 € (ei sisällä ruokajuomia)
Ilmoittautuminen on päättynyt.
Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.