Ruokakulttuuri-ilta (avec)
Teemana Michelin-tähti.
Michelin-tähdet ovat vuosittain julkaistun hotelli- ja ravintolaoppaan, Guide Michelinin
käyttämä luokitus maailman parhaille ravintoloille ja niiden keittiömestareille. Michelin-tähti
on ravintola-alan himotuin ja arvostetuin tunnustus.
Keittiömestarivieraana on tässä ruokakulttuuri-illassa Markus Aremo, joka on yksi Suomen
palkituimmista keittiömestareista. Hänet valittiin Vuoden kokiksi 1999. Helsinkiläiset ravintolat
George ja Carma saivat Michelin-tähdet 2004 ja 2008, kun Markus Aremo oli keittiömestari.
Tässä ruokakulttuuri-illassa nautimme Markus Aremon suunnitteleman ja yhdessä
Klubiravintolan kanssa valmistaman neljän ruokalajin menun.
Markus Aremo kertoo ruokailun lomassa Michelin-tähdistä – mitä sen saaminen ja pitäminen
vaatii – sekä illan menusta.
Menu Markus Aremo 73€
Munakoiso-huhtasienikeittoa ja sherrykermaa
Juustolla ja tomaatilla gratinoitua hauki-merirapumureketta ja merirapukastiketta
Kyyhkynrintaa, selleripyreetä ja korinttikastiketta sekä voissa haudutettua pinaattia ja pastaa
Vaniljajäädykettä, mantelimarenkia ja veriappelsiinisorbettia
Illan menuun sovitetut viinit voi ostaa paikan päällä ravintolassa.
Tilaisuutta isännöi Klubin Gastronominen kerho.
Ilmoittautuminen Klubin ilmoittautumisjärjestelmän kautta 27.9. mennessä.
Kuva: Juha Reunanen
Tapahtumaan ilmoittautuminen edellyttää kirjautumista.