Ruokakulttuuri-ilta (avec) - Sävelin ja herkutellen
Tällä kertaa ruokakulttuuri-illan aiheena on suomalainen ruoka ja musiikki 1800- ja 1900-luvun vaihteessa, esimerkkeinä säveltäjät Sibelius, Kuula ja Klami.
Illan isäntä Panu Tikka ja pianotaiteilija Jukka Nykänen keskustelevat ajasta ja musiikista. Nykänen soittaa esimerkkejä.
Illan menu on rakennettu idealla "säveltäjätapaaminen - koti-illan päivällinen ":
Suomalaiset Canapé alkupalat
Klamin kirkas kalakeitto
Hirvipaisti Sibeliuksen keittiöstä
Kuulan ohukaiset
Hinta: 58 €
Ilmoittautuminen Klubin ilmoittautumisjärjestelmän kautta 9.11. mennessä.
Tapahtumaan ilmoittautuminen edellyttää kirjautumista.
Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.