Ruokakulttuuri-ilta (jäsen + avec/kaveri)
Teemana on 1930-luku. Seppo Hovi tarinoi ja musisoi. Illallinen 30-luvun henkeen 69€.
MENU
Lasillinen kuohuviiniä
Alatoopi- ja gubbröra-canapét
Kirkastettua häränhäntälientä ja juustotanko
Hummerimurekkeella täytettyjä puna-anturarullia, kalakermaa ja pinaattia
Vaniljaparfait ja hilloketta eksoottisista hedelmistä
Ravintolasta on ostettavissa menulle suunniteltu viinipaketti hintaan 32€ sisältäen liemelle
sherryä Jerezistä, kalalle valkoviiniä Alentejosta ja jälkiruoalle makeaa valkoviiniä Juranconista.
Tilaisuutta isännöi Klubin Gastronominen kerho.
Kuvassa Helsingin Suomalaisen Klubin ruokasali Yrjönkadun tiloissa. Tilat otettiin käyttöön vuonna 1922.
Kuva kirjasta Ajankuvia ja dokumentteja itsenäisyyden ajalta.
Tapahtumaan ilmoittautuminen edellyttää kirjautumista.