Ajankohta

2.4.2020 19:00

Paikka

Klubi

Tapahtumaluokka

Jäsentilaisuudet← Takaisin

Tilaisuus on peruttu

Autokaupan tulevaisuus ilmastonmuutoksen, verotuspaineiden ja teknologian murroksen keskellä. Vieraana LänsiAuton toimitusjohtaja Tommi Köninki.

Millaisen auton ostat viiden vuoden kuluttua? Onko autokauppa kannattavaa bisnestä, kun päästörajoitukset muuttuvat, verotus kiristyy ja tavallinen autoilija on epätietoinen tulevaisuudesta? Miten nuoren polven yritysjohtaja katsoo maailmaa autokauppiaan työhuoneesta?

Autoilu on suurten mullistusten edessä, kun ilmastonmuutoksen kanssa painivat poliitikot suunnittelevat toimia päästöjen rajoittamiseksi ja samaan aikaan autoteollisuus kehittää kuumeisesti uusia kulkuneuvoja vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin.

Tommi Köninki aloitti tehtävässään vuonna 2013, jonka jälkeen hän on pystynyt kasvattamaan yhtiönsä liikevaihtoa jokaisena vuotena. Yli 500 työntekijän yritys tekee kannattavaa liiketoimintaa ja on laajentanut toimintaansa monilla yritysostoilla.

Köninki kuuluu nuoren polven johtajien kärkijoukkoon: hän on 33-vuotias ja Talouselämä-lehti listasi hänet vuoden alussa – jo toista kertaa – niiden suomalaisten tulevaisuuden kykyjen joukkoon, jotka vievät yrityselämämme 2020-luvulle. Hän aloitti työuransa varastomiehenä vielä lukiota käydessään, opiskeli Kauppakorkeakoulussa ja tuli perheyhtiö LänsiAutoon aluksi talousjohtajan tehtävään.

Talouspolitiikkaillan isäntä on Matti Karhu

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.