Ajankohta

14.5.2020 19:00

Paikka

Klubi

Hinta

87 €

Tapahtumaluokka

Jäsen + avec← Takaisin

Unkarilaisia viinejä (5-6) nautimme keväisen menun kera. Ruokalistalla on unkarilaisin reseptein parsaa, makkaraakin, mangalitzaa ja kanaa. Alkupaloina kanapeet kuohuvan kera ja jälkiruokana unkarilainen perinneherkku Turosgomboc.

Kokonaisuuden hinta henkilöltä on 87 euroa

Viinit esittelee tj. Anu Hedman, Winepartners Oy.

Mikäli haluat koota oman pöytäseurueen, voit sopia siitä ravintolan kanssa.

Järjestäjänä on Klubin Gastronominen kerho ja ilta on osa kerhon vuosittaisesta ruokakulttuuritarjonnasta.

Illan isäntä on Kari Tähtinen

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.